laser safety spectacle F42P1H06

De laserveiligheidsbril F42.P1H06.1001 met desinfecteerbare scharnierende armen, een quick-release systeem en koudvormende tempeltips heeft een daglichttransmissie van ca. 15% en een goed kleurend zicht. Het is geschikt voor SHG, Nd: YAG-lasers in het 532 nm bereik en heeft een volledige beschermingsfunctie. Het frame F42 functies zijn extreem laag gewicht en een bijna ideale pasvorm voor elke vorm van het hoofd. Het montuur met standaardtempels kan over een correctiebril worden gedragen. De doorlopende, enkele afscherming zorgt voor een breed gezichtsveld zonder enige beperking door een montuur. De levering vindt plaats in een zachte koffer samen met een koord. Voor een professionele reinigingslaservisie wordt het professionele reinigingsstation (A99CLSTA1200) aanbevolen.

laser safety spectacle F18P1D09

De laserveiligheidsbril F18.P1D09.1001 is geschikt voor Er: YAG en CO2-laser en biedt volledige bescherming. Het montuur met flexibele pootjes past over de meeste up-to-date brillen op sterkte. Het doorlopende, enkele scherm biedt een breed gezichtsveld zonder enige beperking door een frame. De kenmerken van de F18-frames zijn een extreem laag gewicht en een bijna ideale pasvorm voor elke vorm van het hoofd. De verzending voegt een softcase toe samen met een brilkoord. Voor een professionele reiniging van laserveiligheidsbrillen adviseert laservision het reinigingsstation (A99.CLASTA.1200).

laser safety spectacle F18P1B06

De laserveiligheidsbril F18.P1B06.1001 is een breedbandfilter van 565 nm tot 725 nm en biedt volledige bescherming en uitlijningsbescherming bij 540 nm – 555 nm. Dit filter is geschikt voor medische kleurstoffen en diodelasers. Het montuur met flexibele pootjes past over de meeste moderne brillen op sterkte. Dankzij het nieuwe ontwerp met platte afscherming en rechte zijgeometrie biedt het frame een breed gezichtsveld zonder enige beperking door een frame. De verzending is inclusief een zachte draagtas en een koord voor de bril. Voor een professionele reiniging van laserveiligheidsbrillen adviseert laservision het reinigingsstation (A99.CLASTA.1200).

laser safety spectacle F18P1B05

De laserveiligheidsbril F18.P1B05.1001 is geschikt voor laserstraling binnen het rode golflengtebereik en beschikt zowel over volledige bescherming als uitlijnbescherming. Het montuur met flexibele pootjes past over de meeste moderne brillen op sterkte. Dankzij het nieuwe ontwerp met platte afscherming en rechte zijgeometrie biedt het frame een breed gezichtsveld zonder enige beperking door een frame. De verzending is inclusief een zachte draagtas en een koord voor de bril. Voor een professionele reiniging van laserveiligheidsbrillen adviseert laservision het reinigingsstation (A99.CLASTA.1200).