Skip to content

Over Vistamatic

Al meer dan 60 jaar leveren wij geglazuurde privacy vision panelen aan gezondheidszorgprojecten over de hele wereld.

Uitgebreide ervaring en specialisatie

Meer dan 60 jaar expertise in privacybeglazing gebruikt in 90% van de NHS-ziekenhuizen.

Innovatieve maatwerkoplossingen:

Handgemaakte panelen met opties zoals lood- en laserbescherming en slim glas.

Levenslange kwaliteitsgarantie

Ongeëvenaarde duurzaamheid met een levenslange garantie tegen fabricagefouten.

Marktleider in privacybeglazing met 60 jaar ervaring

Vistamatic is een toonaangevende fabrikant van privacy glazen panelen, voornamelijk gebruikt in de gezondheidszorg en andere sectoren waar privacy en veiligheid van belang zijn. Ze hebben meer dan 60 jaar ervaring en hun producten worden wereldwijd gebruikt in meer dan 90% van de NHS ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk.

Clarity-off-600x450 Clarity-on-600x450 (1)

Ontdek het veelzijdige productaanbod van Vistamatic

Vistamatic biedt een uitgebreide collectie van privacy glazen panelen, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende omgevingen zoals gezondheidszorg, onderwijs en hoge beveiligingssectoren. Met innovaties zoals de Vista Max en Vista Slide, en gespecialiseerde oplossingen zoals anti-ligatuur panelen en panelen met geïntegreerde jaloezieën, zet Vistamatic de standaard in privacy en veiligheid.

De Vista Max is de gouden standaard van privacy vision panelen. Het systeem met driedubbele beglazing staat bekend om zijn discrete en zorgvuldige observatie.

De Vista Max XL is speciaal ontworpen voor lange en smalle plaatsing en bevat alle voordelen van het origineel.

Het Vista Safe Anti Ligature vision panel is ideaal voor beveiligde observatie in uitdagende geestelijke gezondheidsomgevingen.

Uniek en geïnspireerd, de zijwaartse beweging van de Vista Slideis ontworpen voor die grotere ruimtes waar de originele Vistamatics niet levensvatbaar zijn.

Innovaties en maatwerk

Vistamatic onderscheidt zich door een gevarieerd aanbod aan gespecialiseerde producten, waaronder panelen met geïntegreerde jaloezieën en slim glas, ideaal voor ruimtes waar regelbare privacy gewenst is. Ze bieden ook oplossingen met lood- en laserbescherming, essentieel voor medische en onderzoeksfaciliteiten. Elk paneel wordt met precisie op maat gemaakt met hoogwaardige componenten, afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.

Wij bellen u terug

Laat ons u terugbellen. Advies of andere vragen? Laat het ons weten en wij helpen u aan een passende oplossing.